Požadavky na systémy k tepelnému zpracování látek potřebných pro další výrobu se zásadně liší od požadavků na klasické skladování. Chemické a potravinářské firmy pracují denně s různými médii, jako jsou pryskyřice, různé přísady nebo látky na bázi oleje, v potravinářském průmyslu se pak jedná především o tuky, různé náplně nebo čokoládové směsi. Všechna tato média lze optimálně zpracovat pouze při určitém teplotním rozsahu. Tepelná technika od DENIOSu umožňuje zpracování těchto látek při určitém konstantním rozmezí teplot, nastavitelném u tepelných komor až do 150 °C, u chladicích a klimatizovaných komor až do 5 °C. Laboratorní sušárny nabízejí teplotní rozsah od 5 do 300 °C.
Nechte si sestavit tepelnou komoru přesně podle vašich představ. Nechte si nainstalovat např. vnitřní a venkovní osvětlení, opticko-akustickou signalizaci, monitorovací zařízení a mnoho dalších. Objevte zázrak moderní tepelné techniky právě teď.
Vypravením hotového produktu na cestu k vám to pro nás zdaleka nekončí! Postaráme se také o profesionální instalaci nového skladovacího systému a jeho uvedení do provozu přímo ve vašem podniku. Rádi za vás také převezmeme pravidelný každoroční servis.
Zavolejte nám nebo nám napiště, ozveme se vám co nejdříve!